Spend Analyse

inzichtinprestaties100x100Met het Spend Management heb je een totaal beeld van alle uitgaven en verkrijg je inzicht in mogelijke besparingen, doorzie je risico’s en verbeter je de compliance. De Spend analyse van VendorLink biedt inzicht, overzicht en de mogelijkheid tot spend analyses. Je krijgt eenvoudig inzicht in o.a. uitgaven per categorie, kostenplaats, kostensoort en project. In een paar klikken gebruikt u standaard analyses zoals ABC, Kraljic, contract compliance en rechtmatigheid.

Unieke Dashboards

persoonlijke-dashboards100x100Naast het gebruik van pagina's met analyses kan eenvoudig zelf dashboards worden gecreëerd. Met je persoonlijke spend analyse dashboard zie je in één oogopslag de gewenste informatie. Gebruik gemakkelijk meerdere dashboards voor verschillende doeleinden.

Let's save together

persoonlijke-dashboards100x100Welke inkoopdoelstellingen zijn er en hoe zijn deze te realiseren met de beschikbare informatie en organisatie? Om besparingen te realiseren is het cruciaal om awareness te creëren in de organisatie. In de Spend Community kunnen managers in een eigen omgeving zelf analyse kunnen maken. Ze worden door middel van gamification uitgedaagd de gezamenlijk gestelde inkoopdoelstellingen te realiseren op basis van KPI’s

Al uw financiële data in één overzicht

persoonlijke-dashboards100x100De Spend analyse van VendorLink kan volledig geïntegreerd worden met alle financiële systemen, ERP systemen, Data Warehouse oplossingen, Contract Management en Vendor Rating. Data wordt dagelijks automatisch samengevoegd, zodat u voortdurende controle houdt.

Focus op analyseren

persoonlijke-dashboards100x100 Door gebruik te maken een van onze, reeds gerealiseerde, volledig automatische koppeling met diverse ERP systemen kan de volledige focus worden gelegd op het analyseren in plaats van bezig te zijn met het verzamelen van data. Tijdens de implementatie wordt er aandacht besteed aan het inregelen van de automatische classificatie en ontdubbeling zodat dit daarna probleemloos verloopt.

branche specifieke oplossingen

Onze blog over Spend Management

16 januari 2018

Kraljic Matrix

In 1983 presenteerde Peter Kraljic in de Harvest Business Review een nieuwe […]

Ook besparen door inzicht in uw spend? Neem contact op met onze expert:

Dirk Jan Leppers

Consultant

+31 (0)318 701 371


“VendorLink Spend Management haalt eenvoudig alle data uit uw ERP. Geen lastige IT trajecten en direct resultaat in uw dashboards !”
VendorLink is het SRM systeem voor al uw leveranciers.
 
pdf_icon