Bulk Mail Merge met VendorLink Mail Campagnes
1963

Bulk Mail Merge met VendorLink Mail Campagnes

Je leveranciers op de hoogte brengen van zaken die spelen in je organisatie, bijv. een procedurewijzing, kan een tijdrovende klus zijn. Zeker wanneer je in de tekst van de e-mail of meegestuurde documenten data wil meesturen van de betreffende leverancier: zoals de bedrijfsnaam, naam van de contactpersoon, etc. Want, wie weet nog hoe je een Mail Merge in Word uitvoert ? 

Mail Campagnes

Mail Campagnes in VendorLink is een nieuwe functie waarmee je in bulk e-mails kunt versturen (met evt. documenten) naar je leveranciers. Door gebruik te maken van zgn. tokens in de mail tekst én Word documenten kan je makkelijk gepersonaliseerde teksten en documenten maken, gebruik makend van de data die al in VendorLink staat zoals Leverancier-, Contract- en Contactpersoonsgegevens. 

 

Leveranciers- én contractniveau

Elke opgevoerde contactpersoon in de Mail Campagne ontvangt de e-mail met de evt. documentatie. Wanneer in de mail campagne ook contracten zijn geselecteerd, wordt er i.p.v. per leverancier, per contract en contactpersoon een bericht verstuurd én is het mogelijk om data uit de contracten op te nemen. De mail campagne kan dus op leverancier of contract niveau worden uitgevoerd. 

Leesbevestiging

Wanneer het gewenst is dat de ontvanger een leesbevestiging kan sturen, wordt deze automatisch met een knop toegevoegd aan de e-mail. Wanneer de ontvanger deze knop aanklikt, wordt in VendorLink de lees actie geregistreerd. Zo kan precies worden bijgehouden wie de mailing heeft gelezen en wie niet. 

Wil je meer weten over deze krachtige nieuwe functie of er gelijk mee aan de slag gaan ? Kijk dan in ons HelpCenter voor meer informatie.