Verbind je leveranciers

Krijg alle voordelen en functionaliteiten van het Connected Plan. Verbeter prestaties samen met je leveranciers en beheer alle informatie op één plek in je eigen Supplier Portal.

Wil je een eigen Private Cloud? Neem contact op voor Enterprise opties

€ 1.250,- per maand

  • Supplier Portal
  • Sourcing
  • Supply Chain Optimalisatie
  • Upgrade met Enterprise opties

Supplier Portal

Met de Supplier Portal werk je direct met je leveranciers in hetzelfde systeem. Laat leveranciers in deze veilige omgeving zelfstandig hun documenten en gegevens aanleveren zoals certificeringen, prijslijsten, holdingverklaringen etc.. Richt hier tevens je workflows in voor het opvragen, vernieuwen en goedkeuren van leveranciersdata.

Sourcing

In ons Linked Plan bieden we een combinatie van functionaliteiten om offertes bij verschillende leveranciers op te vragen, met elkaar te vergelijken, keuzes te maken en de informatie om te zetten in een contract.

Supply Chain Optimalisatie

Middels de geïntegreerde klachtenmodule heb je een uitgebreide mogelijkheid om klachten in samenwerking met je leverancier af te handelen. Tevens faciliteren we middels verschillende functionaliteiten het prekwalificatieproces. Zet hiermee de benodigde acties uit zoals het laten uploaden van ISO-certificaten en/of het laten invullen van vragenlijsten voordat je een leverancier gaat contracteren.

Upgrade met Enterprise Opties

Voor onze Linked klanten bieden wij een aantal specifieke Enterprise opties waaronder een gepersonaliseerde SLA, Global Hosting Selection service, Private Cloud en een Sandbox oplossing. Neem hiervoor contact met ons op.

Klaar om te starten?

Vraag vandaag nog je free trial aan en ontdek alle functionaliteiten.

 

Niet zeker of het Linked Plan goed voor jou is? Zie al onze plannen