VendorLink Linked Plan

Link met je leveranciers via de Supplier Portal en start met E-Signing 

Met het VendorLink Linked Plan werk je samen met je leverancier via de Supplier Portal in een veilige omgeving. We bieden hiervoor handige functionaliteiten die de samenwerking simpel en helder maken. Je collega’s en de contactpersonen van je leverancier zullen direct de voordelen ervaren. Uitwisselen van documenten, efficiënt verwerken van offerte aanvragen en ondertekenen van contracten via E-Signing zijn hier mooie voorbeelden van. Hierdoor gaat minder tijd verloren aan allerlei administratieve handelingen. Zo is er meer tijd voor focus op de afgesproken dienstverlening. Bekijk de voordelen van ons VendorLink Linked Plan

Werk samen met VendorLink TEAM

Start je samenwerking en maak een VendorLink TEAM aan. Met VendorLink TEAM creëer je een communicatie groep met je collega’s en je leverancier. Stel je vragen aan je TEAM leden en communiceer omtrent een leverancier of contract. Alle communicatie en documentatie wordt binnen TEAM bewaard bij het contract of je leverancier. 

Vraag eenvoudige offertes op

Automatiseer je offerte aanvraag proces met VendorLink Sourcing. Stel eenvoudig je offerte aanvraag op, maak gebruik van vragenlijst en voeg je producten toe. Selecteer je leverancier en nodig deze uit via de Supplier Portal om in te schrijven op de offerte aanvraag. In de Supplier Portal heeft je leverancier inzicht in de planning en kan de offerte aanvraag direct invullen. Tevens is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen. Na ontvangst van alle inschrijvingen maak je makkelijk een offerte vergelijking om zo de beste aanbieding te selecteren.

Manage je inkoopcontracten en gebruik E-Signing

Start je Contract Lifecycle Management proces en gebruik de voor gedefinieerde contract sjabloon bij het aanmaken van een contract. Doorloop vervolgens het gewenste contract proces inclusief de interne fiattering via een slimme workflow. Nadat het contract intern is goedgekeurd wordt het contract voorstel in de Supplier Portal voor de leverancier klaar gezet. Maak hierbij gebruik van de slimme VendorLink E-Signing functionaliteit. Met VendorLink E-Signing wordt de doorlooptijd voor het ondertekenen van een contract geminimaliseerd. 

Vraag documenten op via de Supplier Portal

Het opvragen van contract of leveranciers documenten voor bijvoorbeeld certificering en SLA rapportages gaat eenvoudig via de VendorLink Audit functionaliteit. Je leverancier ziet direct het verzoek in de Supplier Portal en kan de gevraagde documenten gemakkelijk uploaden. Je ontvang een notificatie dat er documenten zijn opgeleverd. Deze worden intern gecontroleerd via een workflow en na controle aan het contract of leverancier gekoppeld.