One Step Ahead with ISPnext

Vendorlink en ISPnext gaan samen verder onder ISPnext. Borg het hele Source-to-Pay proces en bereik in no-time een duurzame bedrijfsvoering met Business Spend Management van ISPnext. Realiseer kostenbesparingen, verbeter processen en reduceer risico’s voor de hele organisatie.

Van Lanschot Kempen

De organisatie is actief in de financiële sector en valt daarmee ook onder de financiële wet- en regelgeving die binnen deze sector geldt.

De afdeling Procurement valt binnen Van Lanschot Kempen onder ‘Service Center Inkoop Contract Management & Facilities’. De afdeling bestaat uit twee inkopers....

Van Lanschot Kempen

ProRail

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. Ze verdeelt als onafhankelijke partij de ruimte op het spoor, regelt alle treinverkeer, bouwt en beheert stations, legt nieuwe sporen aan en....

ProRail

PON

Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie met diverse A-merken in haar portfolio zoals Volkswagen, Gazelle, Continental, MAN en Caterpillar.

Martijn ten Kroode werkt sinds 2011 als Procurementmanager bij Pon’s Automobielhandel in Leusden, één van de business....

PON

VendorLink Release - Juli 2018
3544

VendorLink Release - Juli 2018

We hebben een nieuwe release uitgevoerd. Wat als eerste opvalt is dat het login scherm. Naast een nieuw uiterlijk hebben we meer ruimte gemaakt voor nieuwsberichten om onze gebruikers beter op te hoogte te kunnen brengen van ons laatste nieuws. Hier zullen we berichten plaatsen over nieuwe releases, klantendagen en andere voor gebruikers relevante informatie.

Terugknop, terug van weggeweest.

Met de invoering van het zgn “single page application framework” waren de terug en vooruit knoppen van de browser niet meer bruikbaar. De knoppen bladeren door de pagina historie van de browser en aangezien VendorLink technisch maar 1 pagina is, valt er weinig te bladeren. Door een ontwikkeling hebben de terug- en vooruit knoppen in de browser nu weer een functie gekregen. Je kan nu tussen de modules en items in VendorLink navigeren. Ook zal VendorLink na het verversen van de browser binnen de module ‘pagina’ van de applicatie blijven.

Verzamel nieuwsberichten over leveranciers met Google Alerts
We hebben de mogelijkheid toegevoegd om RSS Feeds, genereerd door Google Alerts bij leveranciers toe te voegen. Met Google Alerts heb je de mogelijkheid,  met je google account, om RSS feeds te generen op basis van zelf ingestelde zoekwoorden. VendorLink zal dagelijks deze feeds controleren op nieuwe berichten. Op deze manier kan je de berichten borgen binnen VendorLink.

Nieuwe functionaliteiten in Contracten

Deze release is er een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan Contracts

  • Concept contracten : Wanneer bij het toevoegen van een contract de optie Concept wordt aangevinkt, wordt het Contract in een aparte lijst met concept contracten geplaatst. Het contract is alleen zichtbaar voor degene die het contract heeft opgevoerd.
  • Vrije velden in tabblad Financieel: De mogelijkheid is toegevoegd om zelf als organisatie velden aan het tabblad financieel toe te voegen.
  • Een kleine aanpassing aan het uiterlijk om meer data op het scherm te kunnen krijgen.

Overige punten

  • Audits blok in Vendor Details niet zichtbaar wanneer Audits niet actief zijn.
  • Popup bij Enquête Opmaak in Vendor Rating stap 3
  • Uiterlijk tab menu in Contracts, Vendors, Vendor Rating,  Admin aangepast.