One Step Ahead with ISPnext

Vendorlink en ISPnext gaan samen verder onder ISPnext. Borg het hele Source-to-Pay proces en bereik in no-time een duurzame bedrijfsvoering met Business Spend Management van ISPnext. Realiseer kostenbesparingen, verbeter processen en reduceer risico’s voor de hele organisatie.

Van Lanschot Kempen

De organisatie is actief in de financiële sector en valt daarmee ook onder de financiële wet- en regelgeving die binnen deze sector geldt.

De afdeling Procurement valt binnen Van Lanschot Kempen onder ‘Service Center Inkoop Contract Management & Facilities’. De afdeling bestaat uit twee inkopers....

Van Lanschot Kempen

ProRail

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. Ze verdeelt als onafhankelijke partij de ruimte op het spoor, regelt alle treinverkeer, bouwt en beheert stations, legt nieuwe sporen aan en....

ProRail

PON

Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie met diverse A-merken in haar portfolio zoals Volkswagen, Gazelle, Continental, MAN en Caterpillar.

Martijn ten Kroode werkt sinds 2011 als Procurementmanager bij Pon’s Automobielhandel in Leusden, één van de business....

PON

VendorLink Highlights 2020
2196

VendorLink Highlights 2020

Bij VendorLink zitten we nooit stil. Benieuwd wat er afgelopen half jaar allemaal bij VendorLink is gebeurd? Je leest het in de VendorLink Highlights 2020, zie bijgevoegde link naar het artikel.

VendorLink highlights

Wat kan je hierin teruglezen? 

Een korte omschrijving van de nieuwe functionaliteiten die afgelopen half jaar zijn gelanceerd zoals: E-Signing, Mail Campagne en het Planboard. 

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe samenwerkingen afgesloten met 3e partijen, benieuwd welke partijen dit zijn en wat zij voor jouw data kunnen betekenen? Je leest het in de VendorLink Highlights. 

Blijf up-to-date en volg ons op LinkedIn

Actief op de hoogte blijven van VendorLink? Volg ons op LinkedIn voor het laatste nieuws, aankondigingen van webinars en VendorLink ontwikkelingen.
https://www.linkedin.com/company/vendorlink-bv