Start met de basis

Alle essentiële functionaliteiten voor een eigen Spend Management, Contract Management en Vendor Management oplossing. Mis nooit meer een contractverlenging, visualiseer en analyseer al je uitgaven en meet de prestaties van je leveranciers.

€ 350,- per maand

  • Ongelimiteerd aantal leveranciers
  • Ongelimiteerd aantal gebruikers
  • Ongelimiteerd aantal contracten
  • Persoonlijke notities
  • Flexibele upgrade mogelijkheden

Spend Management

Creëer een overzicht van je inkoopuitgaven en krijg inzicht in besparingsmogelijkheden. De Spend Analyse is onmisbare software voor elke inkooporganisatie. Het is de oplossing om analyses uit te voeren, eenvoudig dashboards te creëren en inkoopdata en KPI’s op een overzichtelijke manier te presenteren.

Contract Management

We bieden jou de essentiële functionaliteiten om te zorgen dat leverancierscontracten overzichtelijk en inzichtelijk worden gemaakt. Het biedt alle functionaliteiten om inkoop buiten contracten om te verminderen, contractafspraken te monitoren, kosten te besparen en contracten op tijd op te zeggen of te verlengen.

Vendor Management

Gebruik ons Vendor Management systeem om alle leveranciersgegevens op één centrale plek op te slaan. Stel notities in, maak een risico analyse en beoordeel zelf de leveranciers.

Upgrade mogelijkheden

Wil je de rest van de organisatie betrekken bij het optimaliseren van je leveranciersmanagement? Breid dan als Essential klant uit met de Connected Spend Management-, Contract Management- en/of de Vendor Management add-on featureset. De kosten per add-on featureset zijn € 125,-

Klaar om te starten?

Vraag vandaag nog je free trial aan en ontdek alle functionaliteiten.
 
Niet zeker of het Essential Plan goed voor jou is? Zie al onze plannen