Data veilig in warehouse Icon

Data veilig in warehouse

De VendorLink servers zijn gehost in ISO 27001, PCI DSS, SOC 1 Type II, HIPAA en NEN 7510 compliant omgeving. De servers staan in regio Amsterdam in een uiterst geavanceerd datacenter met een uitstekende beveiliging en uitgebreide redundante verbinding.

Data veilig in warehouse Icon
Netwerk beveiliging Icon

Netwerk beveiliging

Communicatie tussen u en de VendorLink servers zijn ge-encrypt via de industrie best-pratices HTTPS en TLS. Deze encryptie wordt ook gebruikt bij het uitwisselen van bestanden met gevoelige informatie. Met de VendorLink Pitcher kunt u via deze HTTPS verbindingen deze bestanden veilig versturen naar onze servers zonder gebruikt te hoeven maken van email of andere onveilige methoden.

Netwerk beveiliging Icon
Single sign-on Icon

Single sign-on

Single sign-on (SSO) biedt de mogelijkheid om gebruikers te authentiseren in de systemen van uw organisatie zelf, zonder dat de gebruikers login gegevens nodig hebben in VendorLink. Dit biedt naast extra beveiliging ook gebruikersgemak. VendorLink ondersteunt hierin het protocol Security Assertion Markup Language (SAML) en heeft diverse implementaties in verschillende soorten omgevingen, waaronder MS ADFS, gerealiseerd.

Single sign-on Icon
Two factor authentication Icon

Two factor authentication

VendorLink ondersteunt 2-factor Authentication voor gebruikers die inloggen in het systeem. 2-FA brengt een extra beveiligingslaag aan in uw VendorLink omgeving, waardoor het moeilijker wordt voor iemand anders dan u zelf om aan te melden als u. Lees hier hoe de 2-factor authenticatie kan worden geactiveerd in VendorLink

Two factor authentication Icon