Vendorlink en proQure

proQure is een full-service inkooporganisatie. Wij helpen onze klanten met de begeleiding en uitvoering van NFR-inkoopprojecten.  

Wij geloven dat er altijd wat te winnen valt op het gebied van NFR inkoop in de breedste zin van het woord.
En kansen zijn er om benut te worden. 

Daar kan proQure als geen ander bij helpen. Dat doen we graag, helpen. Op welke manier dan ook. proQure brengt positiviteit ! Wij ontzorgen onze klanten. Als strategisch adviseurs op het gebied van NFR-inkoop helpen wij onze klanten proactief hun spend te optimaliseren. Dat begint met het bieden van inzicht, in besparingspotentieel en Cost of Ownership. En dat geeft grip. Op het inkoopproces én de -kosten. Onze buyers zijn marktspecialisten, voorheen werkzaam in de business en hebben gevoel voor commerciële service.   

Een vast onderdeel van onze service is het creëren een werkwijze voor de toekomst. Want wij stellen de klant centraal. En als wij weg zijn, moeten onze klanten door kunnen. Onze loyale klantenkring bewijst dat wij geloven in langdurige relaties met onze klanten én hun leveranciers.  

Of we nu operationeel opereren als een van de medewerkers van een organisatie of juist als strategisch adviseur voor het (inkoop)management, wij werken graag samen. Samen met een team op de werkvloer. Met hen delen we onze kennis en expertise. Zo zijn we de specialist binnen handbereik, fungerend als vraagbaak, toevluchtsoord, goeroe op het gebied van inkooptrajecten. 

Het beheer van onze klantcontracten doen we met VendorLink. Voor ons hét systeem waarin we organisatie-breed contract statussen kunnen managen en delen met onze klanten. 

 

 

Vendorlink en proQure

proQure heeft veel ervaring in het werken met de verschillende modules van Vendorlink en kunnen daardoor zorgen voor een snelle analyse en daarmee vertaling van de ruwe data van uw organisatie naar een specifiek Procurement plan of bijvoorbeeld een Sourcing Calendar.