One Step Ahead with ISPnext

Vendorlink en ISPnext gaan samen verder onder ISPnext. Borg het hele Source-to-Pay proces en bereik in no-time een duurzame bedrijfsvoering met Business Spend Management van ISPnext. Realiseer kostenbesparingen, verbeter processen en reduceer risico’s voor de hele organisatie.

Van Lanschot Kempen

De organisatie is actief in de financiële sector en valt daarmee ook onder de financiële wet- en regelgeving die binnen deze sector geldt.

De afdeling Procurement valt binnen Van Lanschot Kempen onder ‘Service Center Inkoop Contract Management & Facilities’. De afdeling bestaat uit twee inkopers....

Van Lanschot Kempen

ProRail

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. Ze verdeelt als onafhankelijke partij de ruimte op het spoor, regelt alle treinverkeer, bouwt en beheert stations, legt nieuwe sporen aan en....

ProRail

PON

Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie met diverse A-merken in haar portfolio zoals Volkswagen, Gazelle, Continental, MAN en Caterpillar.

Martijn ten Kroode werkt sinds 2011 als Procurementmanager bij Pon’s Automobielhandel in Leusden, één van de business....

PON

VendorLink en ISPnext bundelen krachten
1236

VendorLink en ISPnext bundelen krachten

’s-Hertogenbosch/Veenendaal, 6 juli 2021

ISPnext en VendorLink bundelen hun krachten. De groeiambities van beide organisaties wordt op deze manier kracht bijgezet.

 

Omdat de cloudoplossingen van ISPnext en VendorLink volledig complementair zijn, is dit een belangrijke stap in onze strategische ambitie om onze leidende positie verder uit te bouwen in de Europese markt. Door digitalisering van zowel de strategische als transactionele processen, zullen onze (toekomstige) klanten in staat worden gesteld alle uitgaven efficiënter, doelmatiger en kostenbewuster te kunnen beheersen.

 

"Dit is een mooie stap voor VendorLink en voor onze klanten", aldus Roy de Brouwer, co-founder van VendorLink. "Nu we samengaan met ISPnext, bundelen we kennis en ervaring, zodat we ons nog sterker kunnen richten op innovatie van leveranciersmanagement en de integratie met Accounts Payable Automation van ISPnext.‘’

 

De klanten van ISPnext kunnen direct gebruik maken van VendorLink. De komende maanden wordt gewerkt aan een naadloze integratie van VendorLink en ISPnext. Daarnaast blijven de applicaties ook onafhankelijk van elkaar beschikbaar.

 

"De combinatie van onze klanten, kennis en oplossingen heeft onmiddellijke impact op onze waardepropositie voor de korte én lange termijn", aldus Gustaf Tanate, CEO van ISPnext. "Met het vernieuwde cloud portfolio kunnen wij nu alle initiatieven rondom het managen van uitgaven volledig, snel en succesvol ondersteunen.”

 

Over ISPnext

ISPnext is oorspronkelijk als ISProjects, 20 jaar geleden opgericht en uitgegroeid tot de grootste zelfstandige leverancier van factuurverwerkingsoplossingen in de Benelux. ISPnext richt zich zelfstandig op de ontwikkeling, verkoop, implementatie en support van de oplossingen voor de digitalisering van uitgavenprocessen. Inmiddels maken 250+ klanten in Nederland en internationaal gebruik van de expertise. Het hoofdkantoor van ISPnext is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Gustaf Tanate is de CEO.

 

Over VendorLink

 VendorLink is opgericht in 2009 en wordt geleid door Martijn Goedings, Maarten de Ru en Roy de Brouwer. VendorLink is marktleider in leveranciersmanagement software in Nederland. VendorLink levert software en diensten op het gebied van Sourcing, Spend-, Contract-, en Leveranciers Management. VendorLink brengt complete organisatie uitgaven in kaart en stelt organisaties in staat contractafspraken te monitoren op inhoud, risico’s te analyseren en de prestatie van leveranciers te meten in relatiee tot de contractafspraken.