Vendorlink en Graydon

Beheers de risico’s van je leveranciers met Graydon bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatiespecialist Graydon en VendorLink zijn een samenwerking aangegaan. Binnen deze samenwerking wordt VendorLink uitgebreid met bedrijfs- en kredietinformatie van Graydon. Onze gezamenlijke klanten beschikken hierdoor over extra informatie over hun leveranciers, wat hen beter inzicht geeft in de financiële positie van die leveranciers en mogelijke risico’s. 

Inzicht in het risicoprofiel van je leveranciers

Met de Graydon krijg je een volledig beeld van het risicoprofiel van je leveranciers. Waar je leveranciersgegevens in eerste instantie gebaseerd zijn op eigen verkregen informatie en ervaringen, wordt daar nu objectieve bedrijfsinformatie aan toegevoegd. Zo kan je nog gerichter het leveranciersportfolio binnen VendorLink managen.
Binnen  VendorLink krijg je per leverancier onder meer de beschikking over de belangrijkste Graydon krediet-, UBO- en compliance informatie van een leverancier. Daarnaast worden er notificaties verstuurd wanneer er belangrijke wijzigingen plaatsvinden of scores onder een norm komen. Zo kan er direct actie worden ondernomen om risico’s te beheersen door hier VendorLink taken van te maken en te managen van PLANBOARD

Over Graydon

Graydon helpt het bedrijfsleven al 130 jaar lang aan waardevolle bedrijfsinformatie om weloverwogen financiële en commerciële beslissingen te nemen. Door uit diverse bronnen grote hoeveelheden data te verzamelen, analyseren en interpreteren, leveren wij klanten inzichten op het gebied van kredietinformatie, risk & compliance en marketinginformatie. Hierbij maken we gebruik van meer dan 130 internationale databases en de gegevens van meer dan 90 miljoen bedrijven. Graydon heeft kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Londen en Cardiff. Sinds 2016 is Graydon onderdeel van Atradius, een van de grootste kredietverzekeraars ter wereld.