Haal het maximale uit je contracten met Contract Management van VendorLink

inzichtinprestaties100x100Haal het maximale uit je contracten met Contract Management van VendorLink. Met Contract Management worden contracten overzichtelijk en snel opgeslagen in ons online systeem. Werk sneller en efficiënter met contracten, maak contractafspraken inzichtelijk en breng risico’s in kaart. Stel meldingen in, zet taken uit en draag gezamenlijk zorg voor een up-to-date contractregister. Met Contract Management wordt het makkelijker om informatie in te zien, te beoordelen en te delen. Krijg grip op je contracten met VendorLink.

Raak geen contract meer kwijt met Contract Fiattering

persoonlijke-dashboards100x100Door contracten te laten fiatteren in VendorLink blijven contracten inzicht. Wanneer contracten in de organisatie moeten worden gefiatteerd wordt nog weleens het overzicht verloren over welke contracten bij wie liggen. Met VendorLink Contract Fiattering is precies te zien waar en bij wie de contracten zich bevinden. Met workflows worden contracten gerouteerd in de organisatie en vindt de fiattering snel en geborgd plaats.

Maak prestaties & relaties meetbaar

persoonlijke-dashboards100x100Komen uw leveranciers de contractuele afspraken na? Krijg inzicht in contract compliance. Stel uw KPI’s in en volg over de prestaties van leveranciers. Alleen met inzicht en overzicht in contracten kunt u besparen.

Verhoog contract compliance

persoonlijke-dashboards100x100Maak nakoming van afspraken inzichtelijk en haal meer uit uw contracten. Verhoog contract compliance! Contract management software maakt dit meetbaar. U deelt uw successen in dashboards en rapportages gemakkelijk met stakeholders.

Onze blog over Contract Management

23 januari 2018

Maak in 2018 een vliegende start met contractplanning

Een organisatie werkt al snel samen met een honderdtal leveranciers. Idealiter is een […]
14 december 2017

Minder leveranciers, meer efficiëntie

Elke leverancier vraagt aandacht en tijd van de inkooporganisatie. Denk aan het […]

Ook besparen door inzicht in uw spend? Neem contact op met onze expert:

Roy de Brouwer

CEO

+31 (0)318 701 371


"Uw bedrijfsprocessen optimaliseren met Contract Management? Neem contact met ons op:"
Haal het maximale uit je contracten met Contract Management van VendorLink!
 
pdf_icon