Deel en integreer

Krijg alle voordelen en functionaliteiten van het Essential Plan. Gebruik daarnaast de geavanceerde Vendor Management Tools en -Workflows om rapporten te delen, collega's te activeren en systemen te integreren.

€ 675,- per maand

  • Ongelimiteerd aantal workflows
  • Ongelimiteerd aantal notificaties
  • Optimale integratie functionaliteiten
  • Flexibele upgrade mogelijkheden

 

Dagelijks nieuwe data beschikbaar

Ontdek de mogelijkheid om de spend management oplossing volledig te integreren met je eigen financiële systeem, ERP-systeem en Data Warehouse-oplossing. Data wordt zo dagelijks automatisch vernieuwd en toegevoegd. Deel je spend rapportages en dashboards met collega's.

Contract Management in je organisatie

Stel geavanceerde workflows en notificaties in om iedereen binnen je organisatie te betrekken in het contract management proces. Zorg tevens dat met VendorLink TEAM alle communicatie rondom contracten en leveranciers gecentraliseerd plaatsvindt binnen de software van VendorLink.

Meet je leveranciersprestaties

Betrek je leveranciers in het meten en optimaliseren van je leveranciersprestaties. Start met Vendor Rating om jouw leveranciers te beoordelen op hun prestaties zoals leverbetrouwbaarheid, prijsbetrouwbaarheid & communicatie. Krijg alle tools om het gehele proces van leveranciersbeoordelingen op een effectieve manier uit te voeren.

Upgrade mogelijkheden

Om je inkooporganisatie verder te optimaliseren en tevens te integreren met je leveranciers bieden we een tweetal upgrade mogelijkheden. Als Connected klant kan je uitbreiden met de Linked Contract Management- en/of de Vendor Management add-on featureset. De kosten per add-on featureset zijn € 300,-

Klaar om te starten?

Vraag vandaag nog je free trial aan en ontdek alle functionaliteiten.

 

Niet zeker of het Connected Plan goed voor jou is? Zie al onze plannen